Falck Alarms kunder har 73 % lavere risiko for indbrud

Falck Alarm by Verisure A/S samarbejder med Verisure A/S. Falck Alarm sælger og rådgiver om alarmer, mens Verisure udbyder alarmsystemet samt den efterfølgende service.

I februar 2018 fik Verisure udført en analyse af en ph.d.-forsker, der skulle klarlægge, hvor stor betydning Verisures og Falck Alarms overvågede alarmsystemer har for indbrudsrisikoen i private hjem.

Resultatet var ret interessant: Falck Alarms kunder har 73 % lavere risiko for at få indbrud.

Hvordan blev analysen udført?

Analysen bygger på både Verisures egne data om danske privatkunder samt data fra tidligere udførte undersøgelser fra TrygFonden og Det Kriminalpræventive Råd.

Analysen er udført som en sammenligning af indbrudsrisikoen for husstande med en Falck Alarm/Verisure alarm i forhold til husstande, der ikke har en Falck Alarm/Verisure alarm. Sammenligningen er korrigeret for forskelle i risikogrupper, hvor der bl.a. er blevet taget højde for lokalområdet, boligtypen og husstandens indbrudshistorik.

» Se hele analysen her

Overvejer du at få alarm?

Vi fortæller dig gerne mere om vores alarmer, og hvordan de nedsætter risikoen for indbrud. Tag blot alarmtesten nedenfor, og så ringer vi dig op.

Håndværkerfradraget kan også bruges på privatalarmer. Beregn din besparelse her!

×

Test her, hvilken alarm der passer bedst til dig

Husk, at du kan få fradrag for op til 7.200 kr., når du vælger et system fra Falck Alarm.

x

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook