Få et sikkert hjem med alarm

Et sikkert hjem er et hjem, der er trygt og sikkert at være i. Og være væk fra. Man skal kunne tage hjemmefra med ro i maven og ikke skulle bekymre sig om at få besøg af ubudne gæster, mens hjemmet står tomt.

Læs mere her på siden om, hvordan du kan få et sikkert hjem og kan undgå indbrud.

Hvordan får jeg et sikkert hjem?

Du kan bl.a. få et sikkert hjem med en døgnovervåget alarm. Med et døgnovervåget system holder en professionel vagtcentral øje med dit hjem døgnet rundt, både når du er ude og hjemme. Det betyder, at du altid har et sikkert hjem og ikke skal bekymre dig om hverken brand eller indbrud i hjemmet. Skulle der ske noget, reagerer alarmoperatørerne med det samme og tilkalder den fornødne hjælp.

Når du sikrer hjemmet med et alarmsystem fra Falck Alarm, får du først og fremmest både dørsikring og vinduessikring i form af skalsikring med vibrationssensorer.

Sensorerne monteres på dine døre og vinduer og er følsomme over for rystelser og vibrationer. Det betyder, at de aktiverer alarmen, så snart de mærker et bræk eller vrid i en dør eller et vindue. Når alarmen går, aktiveres sirenen i hjemmet, hvilket dels stresser tyven, og dels tiltrækker omgivelsernes opmærksomhed. Derudover sendes der også signal til vagtcentral, som med det samme reagerer på alarmen.

Fortsætter tyven alligevel arbejdet og kommer indenfor trods din sikring af hjemmet, vil han blive fanget af enten vores fotosensor eller videoovervågning. Billeder og videoer herfra bruger vagtcentralen til at verificere indbruddet.

Alt imens er vagten på vej for at sikre hjemmet igen, og politiet er alarmeret.

Sikkert hjem med alarm

Få et sikkert hjem med alarm

Tag alarmtesten her på siden for at se, hvilken alarm der vil sikre dit hjem bedst muligt, så du kan undgå indbrud. Du kan også ringe til os på 70 33 03 33 for at få et helt uforpligtende tilbud på en alarm til et sikkert hjem.

Du ved, når børnene er kommet sikkert hjem

Når du sikrer hjemmet med alarm, kan du altid holde øje med, hvem der kommer og går og hvornår. Det giver f.eks. en stor tryghed at vide, når børnene er kommet sikkert hjem fra skole. Du kan i appen se, hvem der har slået alarmen fra og hvornår, og du kan også indstille appen til at sende dig en notifikation, når alarmen slås fra.

Med en alarm er du også altid sikker på, at børnene ikke kommer hjem til et indbrud.

Føl dig sikker i hjemmet med overfaldsalarm

Når du vælger et system fra Falck Alarm, medfølger der også en overfaldsalarm integreret i portalen og Night Control-enheden. Hvis du kommer ud i en nødsituation f.eks. i form af et ildebefindende eller et indbrud, mens du er hjemme, kan du sende et nødsignal direkte til Falck Alarms vagtcentral. Vi vil herefter kontakte dig og undersøge, hvad der foregår.

Hvis ikke vi kan få fat i dig, sender vi med det samme en vagt afsted for at tjekke, at du er sikker i hjemmet.

Night Control overfaldsalarm

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook