God dørsikring mindsker risikoen for indbrud

Falck Alarm dørsikring

Alarmsensor til dørsikring

Vi er desværre hårdt plaget af indbrud i Danmark. Heldigvis er antallet af indbrud nedadgående, og det er der især én god grund til.

Vi danskere er nemlig begyndt at indbrudssikre vores hjem langt bedre og mere effektivt, end vi har gjort førhen. Vi er begyndt at gå mere op i dørsikring og sikring af vinduer, ligesom vi også i langt højere grad sikrer vores hjem med alarmer.

De tre elementer, dørsikring, vinduessikring og alarmsystemer, danner tilsammen det bedste fundament for at undgå indbrud i hjemmet.

Hør mere om vores dørsikring

Tag alarmtesten nedenfor, så ringer vi dig op og tager en snak med dig om vores dørsikring. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Dørsikring af dine yderdøre

Med dørsikring fra Falck Alarm får du:

  • Følsomme vibrationssensorer
  • Mulighed for fuld skalsikring
  • Døgnovervågning fra vagtcentral
  • Gratis vagtudrykning

Indbrudstyve bryder typisk ind ad et vindue og tager flugten via en dør. Det hænder dog også af og til, at indbrud begås via en for dårligt sikret dør. Derfor er det vigtigt at sørge for mekanisk sikring af begge dele.

Når du sikrer dine døre, skal du sørge for at gøre det svært for tyven at bryde ind gennem yderdørene. Det må ikke være nemt for tyven at bryde døren op, ødelægge hængslerne eller vippe den af hængslerne.

Det kan du f.eks. løse ved hjælp af nokker, som forhindrer, at hængslerne kan saves over.

Det er også en god idé at forstærke karmen. Der findes mange forskellige produkter på markedet til det formål, der er egnet til både indadgående og udadgående døre.

Dørene skal være i god stand og være solide. Derudover er det vigtigt, at de har en sikker lås. Du kan med fordel sætte en ekstra lås på dørene. To låse er mere besværligt at bryde igennem end en, og derfor kan det virke afskrækkende for tyven, at der er to låse på døren.

Alternativt kan du anskaffe dig en elektronisk dørlås, som er umulig for indbrudstyven at dirke op.

Tilføj en døralarm til dit alarmsystem

Med en dør-alarm kan du indstille din alarm til at afgive en lyd, hver gang en dør eller et vindue åbnes, også selvom alarmen er frakoblet. Er alarmen tilkoblet, og der bliver pillet ved din dør f.eks. ved forsøg på at bryde karmen op, vil en sirene lyde. Vagtcentralen vil få besked om alarmen og reagerer straks ved at sende vagt og alarmere politiet.

Døralarmen virker på både indadgående og udadgående døre.

Dørsikring med alarm

Når den mekaniske dørsikring som f.eks. forstærkning af karme og supplerende dørlåse er på plads, bør du supplere med et alarmsystem.

Når du får installeret et alarmsystem, får du monteret vibrationssensorer på dine døre og vinduer. Hvis du sikrer alle døre og vinduer med disse sensorer, opnår du en såkaldt fuld skalsikring. Skalsikring vil sige, at ”skallen” af dit hus er sikret, så ethvert indbrudsforsøg vil blive opdaget, uanset hvor tyven forsøger at bryde ind.

Når du sikrer dørene med vibrationssensorer fra Falck Alarm, modtager vores vagtcentral et signal, så snart nogen påfører kraft på døren. Vi opdager altså tyven, allerede inden han kommer indenfor.

Samtidigt aktiveres alarmen i hjemmet, så tyven ved, at han er opdaget af alarmoperatørerne, og at larmen tiltrækker omgivelsernes opmærksomhed. Desuden gør sirenen det fysisk ubehageligt at opholde sig i hjemmet, så det ikke er attraktivt at fortsætte indenfor.

Skulle han alligevel trodse sirenen, vil vores fotosensor og videoovervågning tage billeder og videoer af ham, som sendes direkte til vagtcentralen.

På vagtcentralen verificerer alarmoperatørerne indbruddet og sender en vagt og alarmerer politiet.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook