Anbefal Falck Alarm
Anbefal Falck Alarm

Giv trygheden videre

Anbefal os til andre og få selv 3 måneders gratis abonnement

Du har sikkert allerede opdaget, hvor stor en sikkerhed og tryghed en privatalarm giver i hverdagen. Ikke alene er du sikret aldrig at komme hjem til gennemrodet hus - der er også altid nogen, der passer på dig og dit hjem, mens du er hjemme.

Kender du nogen, der kunne bruge samme tryghed i hverdagen? Så kan du henvise dem til os, og så vil vi sørge for den samme tryghed til dem, samtidigt med, at du også får noget ekstra ud af det.

Hver af dine henvisninger, der ender med at få installeret en Falck Alarm, udløser 3 måneders gratis abonnement til dig. Og du kan henvise lige så mange, du vil.

Henviser du f.eks. 4 personer, der alle ender med at blive kunde hos os, får du altså et helt år med gratis abonnement.

 

Sådan henviser du:

Send en mail til anbefal@falckalarm.dk, hvor du angiver følgende:

- Dit navn

- Dit telefonnummer

- Navnet på den, du henviser

- Telefonnummeret til den, du henviser

 

Vi sender dig en mail, hvis din henvisning ender med at få installeret en Falck Alarm, så du kan få dine 3 måneders gratis abonnement.

Husk at få forudgående accept fra den, du henviser, til, at Falck Alarm må ringe med henblik på markedsføring. Hvis vedkommende alligevel ikke vil kontaktes, kan I give os besked på 70330333 eller salg@falckalarm.dk. Oplys også, at du modtager 3 mdr. gratis abonnement, hvis vedkommende bliver kunde hos os, og henvis til de øvrige rettigheder, som findes her i vores persondatapolitik.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook