VoiceBox – talerøret til dit hjem

VoiceBox

Falck Alarm VoiceBox

Når du køber en alarm hos Falck Alarm, medfølger der som standard en Portal, som fungerer både som sirene og tovejs-kommunikationsenhed.

Bor du i et stort hus, som portalen ikke kan dække alene, tilbyder vi en VoiceBox som supplement. 

VoiceBox'en fungerer som en direkte kommunikationsvej mellem dig og vores vagtcentral. Med en VoiceBox kan vi tale direkte med dig i tilfælde af indbrud, brand eller nødsituation i forbindelse med sygdom. Den fungerer uafhængigt af telefoner og dækker hele hjemmet. Den er trådløs, så du slipper også for ledninger på væggen.

VoiceBox'en fungerer i kombination med de andre alarmkomponenter i dit hjem. Går din alarm, vil vores fotosensorer tage billeder, så vores vagtcentral hurtigt kan vurdere situationen. Afhængigt af situationen kontakter vi dig via din VoiceBox med det samme. Er der en indbrudstyv på billederne, vil vores alarmoperatør snakke til tyven gennem VoiceBox'en. Ved at fortælle tyven, at vi har billeder af ham, og at politiet og vagt er på vej, stresser det ham, så han med stor sandsynlighed tager benene på nakken. VoiceBox'en er dermed også med til at stoppe indbrudsforsøg på et tidligt stadie.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

100 % privat overvågning med en VoiceBox

Med en VoiceBox kan vores døgnbemandede vagtcentral følge med i, hvad der sker i dit hjem, samt kommunikere direkte med dem, der befinder sig i hjemmet, når alarmen går. Vagtcentralen kan kun lytte med i VoiceBox'en, når alarmen er udløst. Du er derfor sikret 100 % sikker og privat overvågning.

VoiceBox'en har en sensitiv lydteknologi, som giver mulighed for at lytte og tale med folk i et område på op til 60 kvadratmeter. Du kan have op til 5 VoiceBoxe på ét alarmsystem, så selv de helt store huse kan få fuld dækning og optimal effekt af VoiceBox'en.

Hør mere om vores systemer med VoiceBox

Tag alarmtesten herunder, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores alarmer med VoiceBox - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Med en VoiceBox har du direkte kontakt til vores vagtcentral

Opstår der brand i dit hjem, og brandalarmen detekterer røg, vil vores vagtcentral modtage alarmen med det samme. Ved hjælp af din VoiceBox kan vores alarmoperatør hurtigt komme i kontakt med dig. Da vores brandalarmer er serieforbundet, vil vores alarmoperatør vide, hvor i huset der er opstået brand, og kan dermed gennem VoiceBox'en guide dig og din familie sikkert ud af hjemmet.

I en nødsituation er hvert sekund dyrebart. Derfor er det vigtigt, at man hurtigt kan tilkalde og få hjælp. På betjeningspanelet til dit alarmsystem findes der 2 SOS-knapper. Når du holder dem nede på samme tid, går der en SOS-overfaldsalarm til vores vagtcentral, som derefter tager kontakt til dig via VoiceBox'en. På den måde sparer du værdifuld tid ved ikke at skulle bruge telefonen.

Book now

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook