En vandalarm advarer, inden vandskaden sker

Falck vandalarm

Falck Alarms vandalarm

En vandalarm holder øje med vand i kælderen, ved vasken, køleskabet mm. Kommer vandalarmens følere i kontakt med vand, giver den dig besked og advarer dig om vandlæk, så du straks kan reagere.

Undgå, at dine genstande ødelægges ved oversvømmelser og lignende. Et læk i et vandrør kan forårsage store skader i dit hjem og resultere i store reparationsomkostninger, hvis det ikke opdages i tide. Med en vandalarm fra Falck Alarm bliver du advaret om lækket i tide, og undgår en omfattende og måske langvarig renovering, hvor du og din familie i værste tilfælde er nødt til at flytte ud i længere tid.

Vandalarmen placeres i områder, hvor der er størst risiko for vandlæk – fx ved:

  • Opvaskemaskinen/vaskemaskinen
  • Køleskabet
  • Vasken
  • Varmtvandsbeholderen
  • Kælderen

Vandalarmen er ledningsfri, så du kan flytte rundt på den, som du har brug for.

Med en vandalarm fra Falck Alarm bliver du advaret i tide, så du kan begrænse eller helt undgå dyre udbedringsomkostninger.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

Få straks besked, hvis din vandalarm detekterer vandlæk

En vandalarm går også under navnet lækagemelder – og advarer dig om lækage fra et vandrør, en vask der er løbet over – kort sagt kan du placere en vandalarm alle de steder i huset, hvor der er risiko for vandlækage.

Med en vandalarm fra Falck Alarm behøver du ikke længere bekymre dig om vandlæk. Vores vagtcentral overvåger din vandalarm døgnet rundt, så du slipper for ødelæggende vandskader i dit dyrebare hjem. Detekterer din vandalarm vand, vil vores vagtcentral modtage alarmen med det samme, hvorefter vi giver dig besked. Har du downloadet vores alarm app, vil du også få en notifikation på mobilen, når din vandalarm aktiveres. Vandalarmen kan kun købes som en del af et overvåget alarmsystem.

Er du nysgerrig på vores vandalarmer?

Tag alarmtesten her på siden, så ringer vi dig op og tager en snak med dig om vores system med vandalarm. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Book now

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook