SmartPlug fjernstyrer dine elektroniske apparater

SmartPlug

Falck Alarm SmartPlug

Falck Alarm har udviklet en SmartPlug, som giver dit Smart House intelligent belysning. SmartPlugs kan fjernstyres via alarm-appen, ligegyldigt hvor i verden du befinder dig. Tilslut din kaffemaskine, dine lampe eller andre elektriske apparater.

Tilkobler du din SmartPlug til din alarm, kan du indstille den til at tænde og slukke dine lamper, når alarmen slås til eller fra. Hvis det er lyst, når du kommer hjem, kan du få dine SmartPlugs til at tage højde for det, så lyset først tænder, når det bliver mørkt. Indstil den til at tænde, når alarmen går, så indbrudstyvene bliver ekstra synlige på overvågningsbillederne fra din fotosensor. Dette snyder samtidigt indbrudstyvene til at tro, at du befinder dig i hjemmet og er vågen. Det er de færreste indbrudstyve, der begår indbrud, hvis de ved, at der er nogen hjemme.

I øvrigt kan en normal husholdning spare op til 500 kWh pr. år ved at koble tv’et, stereoanlægget eller andre elektriske apparater, som er i standby position, til en SmartPlug.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

SmartPlugs fungerer både med og uden et alarmsystem

Hvis du allerede er kunde hos os, kan du købe SmartPlugs direkte i vores webshop via Mine Sider og selv installere dem. Der er ingen ekstra abonnementsudgifter.

Du kan sagtens bruge SmartPlugs, selvom du endnu ikke er kunde hos os. Ring til os på 70 33 03 33 for at høre mere.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook