”Smart Home” – Det intelligente hjem

Forestil dig en smart alarm, der beskytter dig mod indbrud og samtidig bringer dig tættere på et smart hjem. Med et intelligent hjem kan du slukke kaffemaskinen, din lampe i stuen og andre elektriske apparater via din alarm app og indstille intelligente regler, så der tændes og slukkes automatisk. Et ”Smart Home” giver dig også mulighed for at tjekke, om børnene er kommet godt hjem fra skole, eller om husdyret laver unoder, når det er alene hjemme.

Falck Alarms alarmsystem indeholder mange komponenter, som er med til at gøre dit hjem til et Smart Home. En tyverialarm, der slår alarm, hvis du får besøg af ubudne gæster. En brandalarm, der alarmerer både dig, resten af systemet og vagtcentralen i tilfælde af røg eller brand. Og en SmartPlug, som giver dig mulighed for at tænde og slukke din kaffemaskine eller lampen i stuen, uanset hvor i verden du finder dig.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

Få et Smart Home, der både ser, hører, taler og føler

Vibrationsdetektor til det smarte hjem

Vibrationssensor

Falck Alarms skalsikring udgøres af vibrationssensorer, der registrerer tyven, allerede når han begynder at pille ved vinduet udefra.

Vibrationsdetektorerne i vores smart home systemer beskytter dine døre og vinduer. De mærker med det samme, hvis nogen piller ved døren eller vinduet. Bevægelsessensorerne afgiver alarm, hvis de mærker bevægelse.

Portal til det smarte hjem

Portal

Portalen er en kombineret sirene og samtaleanlæg, der medfølger i alle vores smart house systemer. Hvis alarmen går, aktiverer vores alarmoperatører enheden, så de kan høre, hvad der foregår, og tale med de personer, der befinder sig i hjemmet. Det kan f.eks. være for at skræmme indbrudstyve væk, hjælpe dig i tilfælde af brand eller blot guide dit barn, hvis det har brug for hjælp til at slå alarmen fra.

Fotosensor til det smarte hjem

Kamera- og videoovervågning

Der indgår som standard en eller flere fotosensorer i vores smart home systemer. I tilfælde af indbrud eller brand tager kameraet en række billeder, som straks sendes til vores vagtcentral. Du kan også selv tage billeder med fotosensoren, når alarmen er fuldt tilkoblet.

Dertil kan du tilvælge videoovervågning, som du selv styrer 100 %. Du kan tage billeder med det, når du vil, og vores vagtcentral har ikke adgang til hverken at se eller optage videoer med det.

Røgalarm til det smarte hjem

Røgalarm

Som en del af det smarte hjem monterer vi altid døgnovervågede brandalarmer. Røgalarmerne i vores smart home systemer hyler med en traditionel sirene, hvis de registrerer røg. Men derudover taler de faktisk også med en menneskestemme, der advarer om brand. Det er en kæmpe fordel for børn og ældre mennesker. Enhederne i det intelligente hjem er serieforbundne, så de alle aktiveres, hvis blot den ene af dem registrerer røg eller ild.

 

Overfaldsalarm til det smarte hjem

Overfaldsalarm

Med et system fra Falck Alarm kan du få to typer overfaldsalarmer. Den ene er som standard en integreret del af portalen. Den anden er vores Night Control. Night Control'en er en overfaldsalarm, som du kan tage med dig rundt i hjemmet. Trykker du på de to SOS-knapper, sendes der med det samme et nødsignal ind til vores vagtcentral. Du kan også bruge enheden til at slå alarmen til og fra på.

Energistyring til det smarte hjem

Lys- og energistyring

En stor del af et Smart Home er intelligent lys- og energistyring. Men en SmartPlug får du begge dele. Via din alarm app kan du fjernstyre din intelligente belysning, uanset hvor du befinder dig. Opstil avancerede døgnrytmer og hav fuld kontrol over dit system via din smartphone.

Tilkobler du dit tv, stereoanlægget eller andre elektriske apparater, som alligevel står i standby, kan en normal husholdning sparer op til 500 kWh pr. år.

App styring af det smarte hjem

Styring via app

Det moderne, intelligente hjem styres via app, så du altid har kontrol over det. Det gælder også for Falck Alarms systemer. Du har altid adgang til dit smarte hjem, uanset hvor du er.

Download vores alarm app og fjernstyr dit smarte hjem fra din smartphone, uanset hvor du befinder dig i verden. Tjek, om alarmen er slået til. Aflæs luftfugtigheden i dit Smart Home. Styr belysningen og kaffemaskinen. Det er let at holde øje med dit Smart Home via mobilen, hvor end du befinder dig. Vi opdaterer og tilføjer hele tiden nye funktioner til alarm app, som gør din hverdag lettere og smartere.

Vagtudrykning til det smarte hjem

Døgnovervågning og vagtudrykning

Der er altid nogen, der passer på dit Smart Home, også når du ikke er hjemme. Vores vagtcentral overvåger dit Smart Home døgnet rundt alle årets dage, og skulle der ske noget, sender vi straks en vagt og alarmerer politiet. Vores døgnbemandede vagtcentral består af professionelle alarmoperatører, som er specialuddannet til at varetage alarmovervågning. Går din alarm, får vi straks besked og sender vagt og politi/brandvæsen, afhængigt af alarmårsagen. Har du installeret røgkanon, aktiverer vi også den.

Service i det smarte hjem

Installation og service

Hos Falck Alarm har vi specialiseret os i at levere de bedste alarmsystemer til danskerne. Vi hjælper dig derfor med rådgivning og design af et system, som passer til dine og dit hjems behov, og bringer jer tættere på et Smart Home. Installationen foretages af en autoriseret installatør. Det er både din og vores garanti for, at alt bliver opsat korrekt, så vi kan garantere dig det sikreste Smart Home. Installatøren vil gennemgå alle alarmkomponenterne i dit alarmsystem, og instruere dig i at betjene det. Er der brug for service, kommer vi ud og kigger på det – gratis. Det skal være enkelt og bekvemt at være kunde hos os. Derfor er vi med dig hele vejen.

Få et Smart Home med vores unikke teknologi

Med en privatalarm fra Falck Alarm får du et fremtidssikret system, der kan udvides, og som indeholder multifunktionelle produkter. Vores husalarmer kommunikerer både over bredbånd og GSM-system. Vi har sikret en krypteret kommunikation, så vores system er ekstremt sikkert og pålideligt. Hos Falck Alarm står vi selv for design og udvikling, dermed kan vi stå inde for både sikkerhed og funktionalitet.

Vil du høre mere om Smart Home?

Tag testen nedenfor - så ringer vi og fortæller dig mere om, hvordan du kan få et smart hjem, helt uden at du forpligter dig til noget.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Fremtidens hjem er et smart hjem

Indbrudssikring i dit Smart Home

Uanset om du er hjemme eller ej, er dit hus i sikre hænder, hvis du skulle få ubudne gæster. Du får en professionelt overvåget tyverialarm med billedverifikation, skalsikring samt fri vagtudrykning. Når du får installeret en tyverialarm i dit Smart Home, medfølger afskrækkende alarmskilte, som placeres på døre og vinduer. Vores vagtcentral holder konstant øje med dit alarmsystem, og reagerer med det samme, hvis der sker noget.

Der er altid nogen, der passer på dit Smart Home, også når du ikke er hjemme. Vores vagtcentral overvåger dit Smart Home døgnet rundt alle årets dage. Her sidder professionelle alarmoperatører, der er specialuddannet til at varetage alarmovervågning.

Går din alarm, får vi straks besked og sender vagt og politi/brandvæsen afhængigt af alarmårsagen. Derfor skal du ikke bekymre dig om dit Smart Home – heller ikke når du er på ferie.

Smart Home indeklima

Indeklimaet er vigtigt for dit og din families helbred. En for høj luftfugtighed indenfor kan resultere i skimmelsvamp i hjemmet. Skimmelsvamp er yderst helbredsskadeligt. Derfor anbefales det at lufte ud regelmæssigt, og holde luftfugtigheden på 40-65 %. Det kan være svært at vurdere om luftfugtigheden i dit Smart Home er for lav eller høj, eller om der er fugtproblemer i hjemmet. Derfor har Falck Alarm udviklet en fugtalarm, så du altid er sikker på, at have den perfekte luftfugtighed i hjemmet. En fugtalarm gør dig opmærksom på, hvornår der er risiko for et dårligt indeklima i dit Smart Home, så du hurtigt kan rette op på det.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook