Røgkanon til tågesikring af hjemmet

Tågesikring med røgkanon

Tågesikring af hjemmet med røgkanon

Falck Alarm røgkanon til tågesikring

Røgkanoner gør det sværere at være indbrudstyv

Virksomheder benytter sig ofte af tågesikring. En udløst røgkanon gør nemlig, at indbrudstyve ikke kan se noget og orientere sig. Når tyven ikke kan se noget, kan han heller ikke se at stjæle noget. Derfor er tågesikring en meget effektiv måde at afværge indbrud på.

Hos Falck Alarm arbejder vi altid for at optimere mulighederne for indbrudssikring af private hjem, og derfor har vi lanceret Zerovision røgkanonen til sikring af private hjem.

Hvad er tågesikring med røgkanon?

Falck Alarms røgkanon, Zerovision, er en lille beholder med røgpulver. Når røgkanonen bliver aktiveret, skydes pulveret ud i luften i tågeform. Derfor kaldes kanonen også ofte for en tågekanon. Det tager mindre end 60 sekunder at fylde et rum helt med tåge. Tågen er hvid og tyk, og man kan ikke se igennem den. Ubudne gæster bliver derfor nødt til at søge ud af hjemmet igen, når tågesikringen aktiveres.

Har du spørgsmål om vores røgkanon?

Tag alarmtesten nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores alarmsystemer med røgkanon. Hvis du er interesseret, kan vi også give dig et forpligtende tilbud.

Sådan fungerer Falck Alarms røgkanon

Tågekanon

Falck Alarm røgkanon til tågesikring

Falck Alarms røgkanon fjernstyres af vores vagtcentral. Det vil sige, at i tilfælde af indbrud er det alarmoperatørerne, der som altid verificerer indbruddet, og derefter manuelt udløser røgkanonen. Denne procedure er din sikkerhed for, at tågekanonen ikke aktiveres i forbindelse med eventuelle fejlalarmer, hvis du eller dine børn f.eks. ikke får slået alarmen fra med det samme, når I kommer hjem.

Alarmoperatørerne på kontrolcentralen udløser kun røgkanonen, hvis der er tale om et verificeret indbrud. Det vil sige, at de først sikrer sig, at der er et reelt indbrud i gang, og at det ikke blot er f.eks. barnepigen, der er kommet ind, men har problemer med at slå alarmen fra. Det er din garanti for, at tågekanonen ikke aktiveres uden grund.

Alarmoperatøren verificerer indbruddet ved hjælp af alarmsignaler fra komponenterne i dit alarmsystem samt fra det materiale, han modtager fra kamera- og videoovervågningen. Først når han er helt sikker på, at der er uvedkommende i hjemmet, sender han signal til røgkanonen, så den går i gang.

På mindre end 60 sekunder fylder røgkanonen hjemmet med tåge, alarmens sirener går i gang, ligesom også systemets røgalarmer aktiveres på grund af røgen. I mellemtiden sender alarmoperatøren en vagt og alarmerer politiet.

Tågesikringen og de mange høje sirenelyde stresser indbrudstyven og gør det umuligt for ham at opholde sig i rummet. Derudover tiltrækker sirenerne også naboernes og de øvrige omgivelsers opmærksomhed. Det er derfor ikke særlig attraktivt for tyve at bryde ind i hjem med tågesikring.

Røgtågen er helt uskadelig for både mennesker, dyr, elektronik og inventar og giver stort set ingen lugtgener. Du skal dog senest 1 time efter udløsning af røgkanonen lufte godt ud i mindst 3 timer. Derudover er det en god idé, at du også tørrer dine ting af med en fugtig klud.

Det kemiske element i røgkanonen skal udskiftes hvert 5. år, ligesom at hele tågekanonen skal udskiftes med en ny, når den har været udløst. Begge dele sørger vi naturligvis for kvit og frit, så du møder ingen uforudsete udgifter i forbindelse med din tågesikring.

8 fordele ved en røgkanon fra Falck Alarm

  • Rummet fyldes med en tæt, hvid tåge på < 60 sek.

  • Indbrudstyven kan ikke se noget

  • Tyven afbrydes i det, han er i gang med, og tvinges ud af hjemmet

  • Ingen fare for fejlaktivering

  • Uskadelig for mennesker, dyr, elektronik og inventar

  • Kræver kun grundig udluftning efter aktivering

  • Al service og vedligeholdelse er inklusiv i abonnementet

  • Vi monterer særlige alarmskilte, der advarer uvedkommende om tågesikringen

Med en døgnovervåget tyverialarm fra Falck Alarm er du godt sikret mod indbrud. Tilføjer du også en røgkanon til dit system, står du endnu stærkere i kampen mod indbrud.

Når du får installeret et alarmsystem fra Falck Alarm, monterer vi også alarmskilte på dine døre, vinduer, postkasse m.v.

Disse skilte advarer uvedkommende om, at hjemmet er sikret med et alarmsystem, der døgnovervåges af en politigodkendt kontrolcentral, som sender en vagt og alarmerer politiet, hvis nogen bryder ind.

Tilføjer du også tågekanon til dit system, får du også supplerende alarmskilte, der informerer og advarer om tågesikringen.

Så er det ekstra tydeligt for indbrudstyven, at det ikke kan svare sig at bryde ind i dit hjem.

Alarmskilt til tågesikring

Sådan får du en røgkanon fra Falck Alarm

Der er meget specifikke krav til monteringen af røgkanonen, for at vi kan sikre, at den håndteres og fungerer korrekt. Derfor skal den installeres af en af vores professionelle teknikere. Det er derfor ikke muligt at købe røgkanonen direkte i vores webshop.

Er du kunde og ønsker en røgkanon?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 33 03 33 for at få et uforpligtende tilbud på en røgkanon til dit hjem, eller bare for at høre mere om mulighederne. Du kan også sende os dit nummer i kontaktformularen her på siden, og så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Er du endnu ikke kunde hos Falck Alarm, men overvejer røgkanon?`

Hvis du endnu ikke er kunde hos Falck Alarm, men gerne vil høre mere om vores alarmsystemer og røgkanonen, kan du ringe til os på 70 33 03 33. Du er også altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Du kan også tage vores hurtige alarmtest, og finde ud af, hvilken af vores alarmer der passer bedst til dig.

Få uforpligtende tilbud på alarm med røgkanon

Tag alarmtesten her for at høre mere om vores alarmsystemer med røgkanon eller bestille tilbud. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook