Optiske, serieforbundne røgalarmer opdager brand i tide

røgalarmer og brandalarmer

Optiske, serieforbundne røgalarmer opdager brand i tide

Røgalarmer og brandalarmer

Røgalarm med kamera og døgnovervågning

Der findes mange forskellige brandalarmer på markedet. Men det allervigtigste er at have en i det hele taget. Herefter kan man altid skifte til en anden røgalarm, hvis man finder en med nogle andre funktioner.

Hos Falck Alarm finder du kun døgnovervågede røgalarmer. Det vil sige, at vores vagtcentral holder øje med alle dine røgalarmer sammen med det øvrige alarmsystem. Hvis brandalarmen aktiveres, modtager vagtcentralen et signal og tilkalder brandvæsenet for dig med det samme. Det er en kæmpe fordel især i de tilfælde, hvor branden opstår, mens du sover eller slet ikke er hjemme.

Røgalarmerne er aktive døgnet rundt, og du kan ikke komme til at frakoble dem ved et uheld. De kommunikerer med vores vagtcentral døgnet rundt, uanset om det øvrige system er til- eller frakoblet.

Hos Falck Alarm får du røgalarmer med kamera. Det vil sige, at røgalarmen er koblet sammen med systemets fotosensorer, der vil tage en række billeder, hvis brandalarmen registrerer røg. Billederne sendes direkte til vores vagtcentral, der på den måde med det samme kan vurdere situationens omfang og give de oplysninger videre til brandvæsnet.

Skulle der opstå en brand, mens du ikke er hjemme, eller skulle der opstå giftig røgudvikling, mens du sover, er en røgalarm med kamera og overvågning en kæmpe fordel.

Hør mere om Falck Alarms røgalarmer her i videoen:

Falck røgalarmer og brandalarmer

Falck Alarms røgalarmer

Hos Falck Alarm får du:

  • Trådløs røgalarm, så du slipper for ledninger
  • Serieforbundet røgalarm
  • Optisk røgalarm
  • Røgalarm med sirene og stemmeadvarsel (16 forskellige sprog)
  • EN-godkendt røgalarm
  • Døgnovervågning hele året
  • Afmåling af rumtemperatur og luftfugtighed via Verisure app
  • Op til 15 røgalarmer på et alarmsystem

Vil du høre om overvågede røgalarmer?

Tag alarmtesten nedenfor - så ringer vi og fortæller dig mere om vores brandalarmer, helt uden at du forpligter dig til noget.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

En trådløs brandalarm i hvert rum

Hos Falck Alarm anbefaler vi, at du som minimum har en trådløs og optisk røgalarm pr. etage, men du bør faktisk have en i hvert rum. Med serieforbundne brandalarmer i hvert rum bliver du nemlig alarmeret uanset, hvilket rum du befinder dig i. Hvis du kun har en enkelt optisk røgalarm installeret, og der opstår brand eller giftig røg i et andet rum, kan der gå lang tid, før røgen når frem til røgalarmen. Ikke mindst hvis dørene i huset er lukket. Og så kan det være for sent.

Falck Alarms brandalarmer er trådløse, serieforbundne og optiske. At en røgalarm er optisk betyder, at den udsender konstante lysstråler, der holder øje med røgdannelse i luften. Hvis lysstrålen bliver afbrudt af røg, aktiveres alarmen. Du bliver hermed advaret i god tid om brand, så du kan nå at slippe ud af dit hjem i tide.

Med en serieforbundet røgalarm bliver alle i huset advaret på samme tid. Hvis en af systemets brandalarmer registrerer røg, sender den signal videre til de øvrige røgalarmer i huset, som også aktiveres, så alle i hjemmet bliver advaret med det samme.

Vores serieforbundne røgalarmer er udstyret med både sirene og stemmeadvarsler.

Stemmeadvarslen i den optiske røgalarm fortæller, om røgen er registreret i det rum, du befinder dig i, eller i et andet rum, så du med det samme ved, hvor røgen kommer fra.

Men derudover udgør stemmeadvarslen i en serieforbundet røgalarm en ekstra sikkerhed for især børn. Børn er nemlig fra naturens side ”programmeret” til kun at opfange advarsler fra menneskestemmer. Det er først, når vi bliver ældre, at vi lærer at forbinde sirenelyd med noget farligt. Derfor kan børn faktisk risikere at sove fra brandalarmer, der kun advarer ved hjælp af sirene.

Røgalarmer redder liv

Når en brand opstår, er røgen det farligste og mest skadelige. En bolig fyldes med røg på cirka 4-5 minutter. Uden en brandalarm kan du blive røgforgiftet og få permanente organskader, som kan være livsfarlige. Beredskabsstyrelsens opgørelser viser, at der i 2019 omkom 49 personer i brand. Knap 60 % af dem havde ingen røgalarm i hjemmet

Rygning er og bliver den store synder, når man taler dødsbrande.

I løbet af de sidste 10 år har rygning været årsag til omtrent halvdelen af alle dødsbrande. Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at prioritere brandsikkerheden i hjemmet, når man ryger.

Antallet af dødsbrande er heldigvis faldende, hvilket til dels kan forklares ved, at der i løbet af årene er blevet installeret flere røgalarmer i de danske hjem.

Hvert sekund er dyrebart, når en brand opstår. Derfor er det altafgørende at opdage røgen så hurtigt som muligt. Røgalarmer er den bedste måde at sikre tidlig advarsel når en brand sker, fordi den giver dig nogle ekstra minutter at handle i, inden røgen når at gøre alvorlig skade og blive livstruende.

Få trådløs røgalarm med overvågning med til dit alarmsystem hos Falck Alarm

En trådløs røgalarm er til for at redde liv. Derfor er det vigtigt, at røgalarmen opsættes korrekt. Derfor kan du ikke købe brandalarmer i webshoppen. Det er altid en installatør fra Falck Alarm, der kommer og installerer dine trådløse brandalarmer. På den måde er både du og vi garanteret, at alle røgalarmer er monteret korrekt og virker optimalt i nødstilfælde.

Med en optisk røgalarm fra Falck Alarm er du sikret tidlig advarsel i tilfælde af en brand, og du får en sikkerhed og tryghed i at vide, at vores døgnbemandede vagtcentral er på pletten, med det samme røg registreres. Med et alarmsystem med trådløse røgalarmer med overvågning får du ekstra tryghed og sikkerhed i hjemmet.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

Falck røgalarm og brandalarm

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook