Portalen

Kontrolpanel, SOS-alarm, sirene og samtaleenhed i ét

Portal

Når du vælger et system fra Falck Alarm, medfølger en portal. Portalen bruger du til at betjene dit alarmsystem. Portalen er touchskærm med flere forskellige anvendelsesmuligheder. Den fungerer primært som betjeningspanel og sirene, men du kan også bruge den som tilkaldealarm og snakke med alarmoperatørerne på kontrolcentralen igennem den takket være den indbyggede mikrofon og højttaler.

Portalen bruger en hurtig og sikker wifi-forbindelse til at kommunikere med vagtcentralen og alarmsystemets øvrige komponenter. Enheden kræver en strømtilslutning, men kan monteres både hængende på væggen eller liggende på bordet.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

Portalen som kontrolpanel

Portalens primære funktion er til- og frakobling af alarmsystemet. Oftest monteres portalen ved din hovedindgang, så den er det første, du møder, når du kommer hjem, så du kan slå alarmen fra. Alternativt kan du også slå alarmen til og fra via vores app.

Fuld tilkobling: Når du forlader hjemmet, skal alarmen fuldt tilkobles. Det betyder, at alle systemets komponenter aktiveres samtidigt. Hvis en af komponenterne registrerer indbrudsforsøg, vil alarmen gå i gang med det samme, og der vil blive sendt et signal til kontrolcentralen.

Deltilkobling: Når du er hjemme, kan du tilkoble alarmen delvist. På den måde er du sikret mod indbrud, mens du er i hjemmet. Ved deltilkobling aktiveres systemets skalsikring, det vil sige alle vibrationssensorer på dine døre og vinduer. Du kan også vælge at lade en eller flere af hjemmets fotosensorer være aktive ved deltilkoblingen. Du fastlægger selv sammen med vores sikkerhedskonsulent, hvordan din deltilkobling skal opsættes.

Hvis en af de aktive komponenter registrerer bevægelse, når deltilkoblingen er aktiveret, går alarmen i gang.

Frakobling: Du kan også bruge portalen til at frakoble alarmen. Du har 30 sekunder til at indtaste den korrekte kode, når du kommer hjem. Hvis der ikke indtastes en korrekt kode inden for de 30 sekunder, går alarmen i gang, og der bliver sendt et alarmsignal til Falck Alarms vagtcentral.

På portalen kan du også holde øje med indeklimaet i hjemmet. Portalen registrerer nemlig både temperatur, luftfugtighed og CO2-niveau, og du kan følge udviklingen over de seneste uger. Det er en stor fordel at kunne følge med i udviklingen, så man hurtigt kan gribe ind og undersøge årsagen, hvis der opstår store udsving.

Derudover kan du også bruge portalen til at tage billeder med din fotosensor og se tidligere billeder.

Vi opdaterer løbende portalens software med nye funktioner. Opdateringerne sker automatisk.

Vil du høre mere om vores alarmer?

Tag alarmtesten her på siden, så ringer vi dig op og tager en snak med dig om vores systemer og portalen. Det er helt uforpligtende. Du er også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Portalen som tilkaldealarm og samtaleenhed

Portalen kan også anvendes som tilkaldealarm. Via SOS-knappen på portalen kan du selv sende et alarmsignal til Falck Alarms vagtcentral. Når alarmoperatørerne modtager SOS-signalet fra din portal, tager de kontakt til dig via portalen. Den har indbygget både en mikrofon og højttaler, så I kan tale sammen gennem den.

SOS-funktionen er rar at have ved hånden, hvis du f.eks. skulle få ubudne gæster, mens du er hjemme, i tilfælde af brand, eller hvis nogen i hjemmet skulle få et ildebefindende.

Portalen som sirene

Portalen fungerer også som sirene. Hvis du mod al sandsynlighed skulle blive udsat for indbrudsforsøg, udsender portalen en sirenelyd på 100 dB, så det kan høres af omgivelserne og er ubehageligt for indbrudstyven at opholde sig i. Samtidigt sendes også et signal til alarmoperatørerne på vagtcentralen, som verificerer indbruddet, sender en vagt og alarmerer politiet.

Afhængigt af situationen kan alarmoperatørerne også i tilfælde af indbrud vælge at aktivere mikrofonen og højttaleren i portalen, så de kan tale direkte med indbrudstyven. Det er en fordel, da de på den måde kan stresse ham ved at informere om, at vagt/politi er på vej til stedet. Har du også røgkanon installeret i hjemmet, aktiverer alarmoperatøren også den, så indbrudstyven tvinges ud af hjemmet igen.

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook