Beskyt dit hjem med overvågningskamera: SmartCam med wifi

Falck Smartcam overvågningskamera

SmartCam overvågningskamera

SmartCam overvågningskameraet øger sikkerheden i dit hjem og giver dig ekstra tryghed. Det er et lille og fleksibelt wifi overvågningskamera, som du selv kan styre fra din smartphone via din Falck Alarm app. Du kan selv tage billeder, når du vil, eller du kan indstille overvågningskameraet til at gøre det for dig. Overvågningskameraet har ingen ledning, men kører på batteri, så du kan placere det, hvor du vil.

Se også alarm med videoovervågning »

Sådan fungerer vores overvågningskamera

Overvågningskameraet er intelligent og holder øje med alt. Det har en indbygget bevægelsessensor, som kan registrere selv den mindste bevægelse. Du kan via din smartphone selv indstille kameraet til at tage et billede, hvis den registrerer bevægelse, mens alarmen er tilkoblet. Det billede vil med det samme blive synligt i din Falck Alarm app. Billeder af tyve i aktion er et værdifuldt redskab i politiets efterforskning og øger chancen for, at gerningsmændene opspores.

Er du nysgerrig på vores kameraovervågning?

Tag alarmtesten nedenfor, så ringer vi dig op og tager en snak med dig om vores alarm med overvågningskamera. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Vi tilbyder også videoovervågning »

Kamera-overvågning via din smartphone

Med SmartCam wifi overvågningskameraet fra Falck Alarm kan du altid følge med i, hvad der foregår i dit hjem, uanset hvor du befinder dig. Via Falck Alarm app har du konstant adgang til dit trådløse overvågningskamera. Overvågningskameraet er forbundet til dit wifi derhjemme og kan derfor sende konstant kameraovervågning til din smartphone.

Sæt f.eks. dit SmartCam overvågningskamera ved hoveddøren og hold øje med, hvem der går ind og ud. Du kan også med fordel placere kamera-overvågning i stuen, for stuen er altid et naturligt sted for indbrudstyven at søge hen. Du kan også bruge overvågningskameraet til at tjekke, at børnene har det godt, når de er kommet alene hjem fra skole. Er du bange for, at din hund er ked af at være alene hjemme eller laver unoder, kan du med kamera-overvågning også holde øje med den fra arbejdet.

Få konstant overvågning med privat kameraovervågning

Man har lov til at overvåge sin egen private ejendom, og overvågningskameraet er batteridrevet, så du kan placere det, hvor du vil, og rykke rundt på det, som du har lyst.

Men der er dog nogle regler for, hvor i huset du må overvåge. Du må ikke overvåge på toilettet og/eller badeværelset. Har du derfor nogle vinduespartier her, hvor der er stor risiko for ulovlig indtrængen, anbefaler vi dig at sætte en vinduesdetektor i disse rum.

Kameraovervågning kan give en ubehagelig følelse af, at nogen kigger med. Det skal du dog ikke bekymre dig om med et Falck Alarm overvågningskamera. Der er nemlig ingen andre end dig selv, der har adgang til dit overvågningskamera. Du har 100% privat overvågning, da vagtcentralen ikke har adgang til overvågningskameraet. Det er altså kun dig selv, der har adgang til at tage og se billeder.

Kameraovervågning giver dig ekstra tryghed

Danmark er det land med flest indbrud i private hjem pr. indbygger i Europa. Størstedelen af alle indbrud sker, når de private hjem står tomme. Hvert år kommer knap 25.000 familier hjem til ødelagte vinduer og et endevendt hjem. Heldigvis er der mange tiltag, du selv kan gøre for at sikre dit hjem mod indbrud. Læs vores gode råd til tyveri- og indbrudssikring her.

Vi ved af erfaring, at overvågningskameraer er noget af det mest effektive mod indbrud, for indbrudstyve har på ingen måde lyst til at blive set og genkendt. Med et SmartCam overvågningskamera har du konstant overvågning i dit hjem. SmartCam wifi er et trådløst kamera, som du kan tilføje til dit alarmsystem fra Falck Alarm.

Trådløs kameraovervågning øger sikkerheden i dit hjem. Med et SmartCam wifi overvågningskamera kan du forlade huset vel vidende om, at du har konstant forbindelse til dit hjem, så du kan følge med i, hvad der sker derhjemme.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook