En fotosensor ser det hele

Falck fotosensor

Falck Alarms fotosensor

Falck Alarms fotosensor ser alt, hvad der foregår i dit hjem, hvis en tyv bryder ind, og din alarm går. Fotosensoren tager en række billeder, som sendes direkte til vores døgnbemandede vagtcentral. Med en fotosensor tilsluttet dit alarmsystem kan vores alarmoperatør analysere billederne og se årsagen. Fotosensoren er ledningsfri.

Vores røgalarmer er også tilknyttet fotosensoren. Hvis røgalarmen aktiveres, tager fotosensoren billeder af situationen, så alarmoperatøren kan underrette brandvæsnet, uanset om du er ude eller hjemme, og om det øvrige alarmsystem er slået til eller fra.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

Fotodetektor registrerer bevægelse

Vores fotodetektor er udstyret med en bevægelsesdetektor. Er dit alarmsystem tilkoblet, vil fotoalarmen registrere, hvis nogen går rundt i dit hjem. Opfanger fotodetektoren bevægelse, vil din alarm gå. Hurtigt får alarmoperatøren sendt billeder af indbrudstyven, din alarm vil hyle, og indbrudstyven vil hurtigt tage benene på nakken. Har du også tilvalgt videoovervågning, sendes der også videoer direkte til alarmoperatørerne.

Det er intet problem at have kæledyr til at gå frit rundt hjemmet, mens alarmen er slået til. Du kan nemt indstille din fotodetektor efter dit kæledyr, så det ikke udløser alarmen.

Ønsker du ikke kamera til din sensor, kan du vælge en bevægelsessensor uden kamera.

Er du nysgerrig på vores trådløse fotosensor?

Tag alarmtesten nedenfor, så ringer vi dig op og tager en snak med dig om vores alarm med fotosensor. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

100 % privat overvågning med en fotoalarm

Vores fotosensor tager kun billeder af dit hjem hvis din alarm er tilkoblet, og nogen bryder ind. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at nogen kigger med på den anden side af fotoalarmen. Du har 100 % privat overvågning, da det kun er dig selv, der kan tage billeder med din fotosensor.

Falck Alarms alarmsystem er koblet op via GSM. Det betyder, at din fotosensor er forbundet via mobilnettet. Mobilnettet er den sikreste trådløse forbindelse, der findes. Din fotoalarm er derfor sikret mod hacking og almen sabotage, som hvis tyven skulle klippe telefonledningen over. Med en fotosensor koblet på via GSM er du sikret mod at andre skulle få adgang til din fotosensor og kigge med hjemme hos dig.

Med Falck Alarms fotosensor kan du selv tage billeder

Som den eneste kan du tage billeder med din fotosensor. Vil du se, om børnene er kommet godt hjem fra skole? Eller om dine kæledyr opfører sig pænt, når de er alene hjemme? Med Falck Alarms app kan du nemt tage et billede med din fotosensor og se det direkte på appen. Det er kun dig selv, der har adgang til de billeder, du tager.

Tag billeder med fotosensor

Tag selv billeder med fotosensoren via app

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook