Centralenhed – styrer al kommunikationen med dit hjem

Falck centralenhed

Falck Alarm centralenhed

Centralenheden fra Falck Alarm er den centrale enhed i dit alarmsystem og følger som standard med i alle vores systemer. Centralenheden sørger for, at dit hjem konstant har forbindelse til både internettet og mobilnettet (GSM). Ved at have to kommunikationsveje har din centralenhed altid forbindelse til vores vagtcentral, selvom internetforbindelsen ikke fungerer, eller det mobile signal af en eller anden årsag ikke dækker. Enheden er essentiel for kommunikationen mellem dit hjem og vores døgnbemandede vagtcentral.

Centralenheden bliver tilsluttet en helt almindelig stikkontakt, men den har dog et indbygget backupbatteri, som tager over i tilfælde af strømsvigt. Hermed er din centralenhed altid sikret både strøm og forbindelse til vagtcentralen, i det tilfælde at der opstår strømsvigt eller en indbrudstyv klipper en ledning over. Falck Alarm har altid et overblik over batteriniveauet i din centralenhed, og tager kontakt til dig i god tid, så vi kan få aftalt et tidspunkt for udskiftning.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

En centralenhed kræver ikke meget plads

Centralenheden er ikke så stor, og kræver derfor ikke meget plads. Den bliver placeret på et centralt, men skjult sted i hjemmet – således at den har forbindelse til alle alarmkomponenter, men uden at være synlig, så den afslører alarmsystemet.

Er du nysgerrig på vores systemer?

Tag alarmtesten nedenfor, så ringer vi dig op og tager en snak med dig om vores systemer. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Centralenheden giver dig konstant forbindelse til dit hjem

Vores centralenhed sikrer dig konstant forbindelse, da den er opkoblet på to kommunikationsveje. Via alarm-appen kan du fjernstyre og overvåge din alarm. Er du kommet ud af døren, og har glemt at slå alarmen til – så kan du nemt logge på din app og tilkoble. Kommunikationen mellem din app og centralenheden foregår i realtid, så du på få sekunder kan slå alarmen til og fra, eller tjekke overvågningskameraet, for at se om hunden laver unoder, mens du er væk. Alarm appen er gratis at downloade og findes både til iPhone, Android og Windows Phone.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook