Bevægelsessensor afslører tyvens mindste bevægelse

Falck bevægelsessensor

Falck Alarms bevægelsessensor

Forestil dig, at en indbrudstyv bryder ind i dit hjem via et vindue eller dør, som ikke har dør- eller vinduessikring. Med en en bevægelsessensor kan tyven ikke komme rundt i dit hjem uden at aktivere alarmen.

Vi anbefaler altid, at man vælger alarmer med bevægelsessensor, eventuelt med indbygget kamera som vores fotosensor. Lige så snart en bevægelse registreres inden for bevægelsessensorens detekteringsområde, udløses en alarm. Når sirenen lyder, ved tyven, at der er en vagt på vej, og at politiet er alarmeret, ligesom naboernes opmærksomhed tiltrækkes, og han vil hurtigt tage benene på nakken igen.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

Bevægelsessensorer måler varmeændringer

Når din alarm er tilkoblet, vil bevægelsessensoren reagere på bevægelser i rummet. Det sker ved hjælp af en infrarød teknologi, som registrerer de varmeændringer, der sker i rummet, når en person bevæger sig.

Mennesker udsender en kraftig varme. Det betyder, at temperaturen stiger og falder igen, når en person kommer inden for bevægelsessensorens detekteringsområde og bevæger sig væk igen. Derfor aktiverer bevægelsessensoren en alarm, når en indbrudstyv kommer inden for bevægelsessensorens detekteringsområde.

Da bevægelsessensorer er temperaturfølsomme, kan varmekilder som radiatorer og direkte sollys udløse fejlalarmer. Derfor er det vigtigt, at din bevægelsessensor-alarm opsættes og installeres korrekt, og det vil derfor altid være en professionel sikkerhedskonsulent, som opsætter din alarm. Dermed slipper du for at bekymre dig om indstillinger og konfiguration. Herefter kan du til hver en tid styre din alarm fra din smartphone, tablet eller computer, så du altid kan føle dig sikker.

Er du nysgerrig på vores bevægelsessensorer?

Tag alarmtesten nedenfor, så ringer vi dig op og tager en snak med dig om vores alarm med bevægelsessensor. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Indendørs bevægelsessensor registrerer ikke kæledyr

Med en indendørs bevægelsessensor fra Falck Alarm kan du sagtens have dit kæledyr til at gå frit rundt i hjemmet, uden alarmen aktiveres. Bevægelsessensoren kan tilpasses dit kæledyr, så alarmen ikke går, selvom hunden eller katten går ind i bevægelsessensorens detekteringsområde. Dine kæledyr kan altså bevæge sig frit rundt i dit hjem, uanset om systemet er slået til eller ej.

bevægelsessensor med kamera

Bevægelsessensor med kamera

Hos Falck Alarm finder du unikke alarmsystemer, som du kan sammensætte præcist efter dine behov. Så kan du og din familie føle jer trygge døgnet rundt, uanset om I er hjemme eller ej.

Foruden den indendørs bevægelsessensor kan du også supplere dit alarmsystem med vores fotosensor, som er en bevægelsessensor med indbygget kamera. Hvis den registrerer bevægelse, aktiveres alarmen, og kameraet tager billeder, som sendes direkte til vores døgnbemandede vagtcentral. På den måde kan vagtcentralen straks kontrollere, hvad bevægelsessensoren har registreret, så alarmen er blevet udløst, og derfra tage kontakt til politi eller brandvæsen.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook