Betjeningspanel til din alarm

Til alle systemer fra Falck Alarm medfølger der altid en portal, som du bl.a. kan bruge til til- og frakobling af dit alarmsystem. Hvis det af en årsag ikke er muligt at installere portalen, f.eks. hvis der ikke er en stikkontakt i nærheden, eller du ønsker en anden type betjeningsenhed end portalen, kan du tilvælge vores betjeningspanel.

Betjeningspanelet er lille og diskret i designet, så det blender nemt ind i hjemmet. Det måler 11,4 cm i højden, 8,6 cm i bredden og 2,5 cm i dybden. Det er udformet med touch-knapper på en glasfront med indbygget baggrundslys. Når du nærmer dig betjeningspanelet, lyser knapperne automatisk op.

Du kan først og fremmest bruge betjeningspanelet til tilkoble og frakoble din alarm. Til det kan du vælge at bruge enten en 4-cifret kode eller en nøglebrik. Når du til- eller frakobler afgiver betjeningspanelet både lyd og stemmemeddelelse. Via de lysende ikoner på betjeningspanelet kan du altid se systemets status.

Betjeningspanelet er batteridrevet. Du får besked i god tid, når batterierne skal udskiftes. Den bruger 4 stk. almindelige AA-batterier.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

Falck betjeningspanel

Falck Alarm betjeningspanel

Betjeningspanel med SOS-tryk

Via betjeningspanelet kan du også sende et nødkald til Falck Alarms kontrolcentral, hvis du skulle få brug for akut hjælp. Når du trykker på de to ikoner for fuld tilkobling og frakobling på samme tid, sendes et SOS-signal direkte til vores alarmoperatører. De vil herefter kontakte dig direkte via dine kommunikationsenheder som for eksempel portalen.

Er du nysgerrig på vores systemer?

Tag alarmtesten her på siden, så ringer vi dig op og tager en snak med dig om vores systemer. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook