Alarmskilte har stor præventiv effekt

Inden indbrudstyve bryder ind i dit hus, vil de først inspicere det. Her vil de vurdere, om der er interessante værdigenstande, nogen hjemme, eller om dit hjem er udstyret med en alarm. Med alarmskilte vil tyven hurtigt se, at dit hjem er udstyret med et fuldt opkoblet alarmsystem.

Alarmklistermærker er designet til, at tyven hurtigt skal opdage dem selv i mørke, da de reflekterer lys f.eks. fra en lommelygte. De opsættes ved alle indgange og vinduer, så indbrudstyven ikke kan undgå at lægge mærke til det certificerede alarmskilt.

Alarmskilte reducerer risikoen for indbrud

Alarmskiltet alene er nok til at holde de fleste tyve væk. Alarmmærkatet viser indbrudstyven, at din bolig er koblet direkte op til en professionel kontrolcentral 24 timer i døgnet. Der findes mange alarmskilte på markedet, men certificerede alarmskilte fra Falck Alarm oplyser tydeligt, at huset er opkoblet et alarmsystem, som har døgnovervågning. Det er bevist, at tyve går langt udenom huse udstyret med alarmsystem med abonnement, derfor er det vigtigt at vise, at hjemmet har et alarmsystem med alarmskilte.

Selvom alarmskiltet er simpelt og diskret, forhindrer det mange indbrudsforsøg.

Vælger du vores pakke, der omfatter både videoovervågning og røgkanon til tågesikring, får du også særskilte alarmskilte til det.

Falck alarmskilt

Alarmskilt

Er du nysgerrig på vores alarmskilte?

Tag alarmtesten nedenfor, så ringer vi dig op og tager en snak med dig om vores alarmer og alarmskilte. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Alarm-klistermærker til hver indgang

Når vores installatør kommer ud og opsætter din nye husalarm, vil han vurdere, hvor det vil være en fordel at sætte et alarm-klistermærke. Typisk vil det være ved alle indgangsmuligheder - altså døre og vinduer. Du bestemmer i sidste ende, hvor du ønsker at få opsat alarmskilte – du kan få opsat ligeså mange alarmskilte, som du ønsker.

Standard alarmskilt

Dette alarmskilt medfølger som standard til montering på dine døre og vinduer, når du får monteret et system fra Falck Alarm. Alarmskiltet advarer om, at der er installeret et overvåget alarmsystem i boligen.

Alarmskilt til fuld skalsikring

Alarmskilt til skalsikring

Vælger du fuld skalsikring med vibrationssensorer på alle dine døre og vinduer, kan du også få dette skilt monteret på dine døre og vinduer. Så ved tyven, at han vil blive opdaget, allerede inden han kommer indenfor.

Alarmskilt til tågesikring

Hvis du tilvælger tågesikring med røgkanon i dit alarmsystem, kan du også supplere med dette alarmskilt, så tyven allerede på forhånd bliver advaret om, at han ikke vil kunne se noget i hjemmet under et indbrud.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook