Alarm-app til fjernstyring af hjemmet

En alarm-app giver dig mulighed for at fjernbetjene din alarm, uanset hvor du er i verden. Du kan til- og frakoble alarmzoner, se status og tidligere alarmhændelser – fx hvem der har slået alarmsystemet til og fra og hvornår. Du kan også selv bestemme, hvem der skal have besked, når alarmen går i gang. Falck Alarm-app downloades gratis fra din app store. Søg blot efter "Verisure" appen.

Er du nysgerrig på vores systemer?

Tag alarmtesten nedenfor, så ringer vi dig op og tager en snak med dig om vores alarmløsninger og app. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Se, hvem der er hjemme ved hjælp af alarm-appen

Falck Alarm har udviklet en funktion i alarm-appen, som giver dig mulighed for at se, hvem der er hjemme.

@Home-funktionen er også en yderst stor hjælp for vores vagtcentral. I tilfælde af brand eller indbrud kan vi hurtigt se, hvor mange der er hjemme. Det er en kæmpe hjælp til brandvæsen og politi, at vi på forhånd kan informere dem om personantallet, så de ved, hvor mange der befinder sig i hjemmet, inden de når frem til adressen.

I hverdagen giver @Home-funktionen dig også ekstra tryghed i at vide, hvem der er hjemme, og om børnene er kommet hjem fra skole. Det er de færreste forældre, der ønsker at overvåge deres børn, men det giver trods alt ro i maven at vide, at de er kommet godt hjem. Bemærk, at @Home-funktionen kun kan bruges til at se, om du er ”ude” eller ”hjemme”. Hverken du eller vagtcentralen kan således se lokationen uden for hjemmet.

Sådan aktiverer du @Home-funktionen

@Home-funktionen i din alarm-app bruger telefonens GPS til at se, om de forskellige familiemedlemmer er hjemme eller ej. For at @Home-funktionen skal fungere efter hensigten, skal hvert familiemedlem have downloadet alarm-appen, slået GPS’en til og oprettet en brugerprofil.

Med Falck Alarm-app kan du:

Tjekke tilkoblingsstatus

Er du i tvivl om hvorvidt du huskede at tilkoble alarmen, da du hastede ud af døren i morges? Via alarm-appen kan du nemt kontrollere status på din privatalarm derhjemme og slippe bekymringerne.

Tilkoble og frakoble

Med vores alarm-app har du altid forbindelse til din tyverialarm. Du kan tilkoble og frakoble fra arbejdet, bilen eller på ferien. Du kan også bruge appen til at styre systemet, når du er i hjemmet og skal slå skalsikring til eller fra.

Styre lamper og anden elektronik

Med en SmartPlug tilsluttet lamper og andre elektriske apparater kan du nemt og enkelt styre og kontrollere hjemmet på afstand med alarm-appen. Ved at bruge en SmartPlug kan du få det til at se ud som om, at du er hjemme, når du tager på ferie.

Aflæse temperaturen i dit hjem

Flere af alarmsystemets har et indbygget et termometer og fugtighedsmåler, som du kan aflæse direkte fra din alarm-app. Her kan du se temperaturen og luftfugtigheden i det rum, hvor komponenten placeret. På den måde kan du både holde øje med indeklimaet og sørge for, at elregningen ikke løber løbsk.

Modtage push-beskeder

Via appen modtager du også notifikationer på din smartphone. Få besked, når børnene kommer hjem og slår alarmen fra, eller hvis du har glemt at slå alarmen til.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook