Alarm, villa og vovhund

Ønsker du at sikre din villa mod indbrud, både når du er hjemme og på farten? Med en villa-alarm fra Falck Alarm, kan du føle dig tryg i din villa.

Med over 8 indbrud om dagen i Danmark, forstår vi godt, at du ønsker at indbrudssikre din villa. Villaer er indbrudstyvenes yndlingssted - langt størstedelen af alle indbrud i danske private hjem foregår i villaer. Undgå, at indbrudstyvene vælger dit hjem, og anskaf dig en villa-alarm. Indbrudstyve går nemlig langt uden om villaer udstyret med villaalarmer med tilknyttet døgnbemandet vagtcentral.

Sikring af din villa

Der vil typisk være et behov for tyverialarm i en villa og et andet behov for alarm i en lejlighed. Villaer har oftest flere indgangsmuligheder end lejligheder. Vinduer er indbrudstyvenes yndlingsindgange, især kældervinduer. Med en villa-alarm kan du få vinduessikring på alle dine vinduer. Falck Alarms vinduessikring udgøres af vibrationsdetektorer på vinduer og døre i din villa. Piller nogen ved vinduerne eller dørene, aktiveres din villa-alarm, og vores vagtcentral får alarmen, allerede inden indbrudstyven er nået indenfor.

Søger du optimal sikring af din villa, kan du også supplere med indendørs og udendørs videoovervågning og røgkanon til tågesikring.

Er du nysgerrig på villaalarmer?

Tag alarmtesten nedenfor, så ringer vi dig op og tager en snak med dig om vores villaalarmer. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Falck villaalarm

Falck Alarms villaalarm

En villaalarm beskytter det, du har kært

En villa-alarm er et alarmsystem, der er skræddersyet efter dine og din villas behov. Vores professionelle installatører vil komme ud til din villa og tilpasse en villa-alarm specielt til dig.

Med alarm app kan du fjernstyre din villa-alarm, ligegyldigt hvor i verden du befinder dig. Glemte du at slå din villa-alarm til, da du fór ud af døren i morges, kan du nemt tilkoble villa-alarmen fra din smartphone.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook