Alarm til lejlighed

Modsat hvad mange tror, bliver der desværre også tit begået indbrud i lejligheder. Men med en alarm til lejligheden kan du sove trygt om natten, velvidende at Falck Alarm passer på dig og din lejlighed.

Alle vores lejlighedsalarmer er tilkoblet en døgnbemandet vagtcentral, som får besked i samme sekund, din lejlighedsalarm aktiveres. Kan vi ikke komme i kontakt med dig via tovejskommunikationen i din portal, vil vi straks sende en vagt til din lejlighed og alarmere politiet. Udover at sende besked til vores vagtcentral vil sirenen i din lejlighedsalarm hyle, så hele opgangen lægger mærke til indbruddet. En alarm til lejligheden har altså stor præventiv effekt, da alene frygten for, at naboer opdager indbruddet, er nok til at holde de fleste tyve væk.

Hør mere om alarm til lejlighed

Tag alarmtesten nedenfor, så ringer vi dig op og tager en snak med dig om vores alarmer til lejligheder. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Indbrudssikring af stuelejligheden

Halvdelen af alle indbrud i etageejendomme bliver begået i stuelejligheden. Det skyldes, at stuelejligheden har flere indgangsveje end en lejlighed på 5 sal. Vi anbefaler derfor, at man indbrudssikrer sin stuelejlighed på samme måde som et rækkehus.

Der sker ligeså mange indbrud gennem stuevinduet som gennem hoveddøren ved indbrud i stuelejligheder. Når vores sikkerhedskonsulent kommer ud og vurderer sikkerhedsbehovet i din lejlighed, vil han kigge på, hvilke indgangsveje, der er attraktive for en tyv. Her vil han, i samarbejde med dig, finde frem til en skræddersyet alarm til lejlighed, som opfylder dit og din lejligheds sikkerhedsbehov.

Tip: Bor du i stuelejligheden er det ekstra vigtigt ikke at vifte med dine værdigenstande i vindueskarmen. Generelt for alle etagelejligheder er en god indbrudssikring at få hjemmet til at se beboet ud.

Alarm til lejligheder over stueplan

Bor du i en lejlighed over stueplan, er der mindre risiko for, at indbrudstyvene bryder ind i din lejlighed. Dog er det ikke helt risikofrit. Næsten 50 % af indbruddene sker gennem hoveddøren – derfor er det en god idé med en fotosensor, som fanger tyven med det samme, han kommer ind ad døren. Fotosensoren vil samtidigt aktivere alarmen og advare vores døgnbemandede vagtcentral, som straks sender vagt og tilkalder politi.

I lejligheder over stueplan kan et vindue ud mod vejen faktisk også være en indgangsvej for indbrudstyve. Faktisk sker 17 % af indbrud i lejligheder over stueplan gennem netop dette vindue. Risikoen er størst, hvis der står stillads foran ejendommen. Tag derfor en snak med os, hvis du ved, at der nærmer sig et langvarigt renoveringsprojekt i din ejendom. Vi vil tilpasse din lejlighedsalarm, alt efter om sikkerhedsbehovet ændrer sig. Du kan med fordel få installeret vinduessikring med vibrationsdetektorer på vinduerne ud mod vejen, så alarmen aktiveres, idet indbrudstyvene påfører kraft på dine vinduer.

Alarm til lejlighed

Eksempel på alarm til lejlighed

Få en skræddersyet alarm til lejligheden

Om du bor i lejlighed i stueetagen eller over, forstår vi godt, hvis du ønsker at indbrudssikre din lejlighed. Vi kommer gerne ud helt gratis og uforpligtende og vurderer sikkerhedsbehovet og skræddersyr den bedste alarm til lejligheden.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde den bedste lejlighedsalarm til dig og få et tilbud.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook