En sommerhusalarm afskrækker og stresser tyven

Sommerhuse er en af favoritterne for indbrudstyve at begå indbrud i. Når feriesæsonen er slut, og sommerhusområderne ligger øde hen, er det nemlig nemt for tyve at få adgang til dit sommerhus. Det sker typisk ved at smadre et vindue eller en dør. Har du værdifulde effekter i dit sommerhus som f.eks. musikanlæg, fjernsyn osv., er det særligt vigtigt at have en alarm til sommerhuset. Sørg derudover også for at skjule dine værdigenstande, når du ikke er i sommerhuset, for ikke at friste indbrudstyve.

Heldigvis kan du selv gøre noget for at forebygge indbrud, og reducere chancen for, at indbrudstyven vælger netop dit sommerhus som sin næste arbejdsplads.

Vil du høre mere om sommerhusalarmer?

Tag alarmtesten nedenfor, så ringer vi dig op og tager en snak med dig om vores sommerhus-alarmer. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Alarm til sommerhus

Hold ekstra øje med sommerhuset i vinterperioden

Når du får installeret alarm til sommerhuset vil du modtage alarmskilte, som advarer indbrudstyve om dit alarmsystem med abonnement. Sandsynligheden for, at tyvene går langt udenom sommerhuse-alarmer med abonnement er høj, da de ved, at der står et hold vagter klar til at rykke ud.

Skulle nogen forsøge at bryde ind, sendes der straks signal til vagtcentralen sammen med en række billeder taget af din fotosensor. Alarmen vil afskrække og stresse tyven, hvis han alligevel bryder ind, samt hurtigt alarmere vores døgnbemandede vagtcentral og politiet.

Med en sommerhus-alarm fra Falck Alarm har du altid forbindelse til dit sommerhus. Har du downloadet alarm appen på din smartphone, kan du til hver en tid følge med i, hvad der foregår i dit sommerhus – uanset hvor i verden, du befinder dig.

Falck sommerhusalarm

Eksempel på Falck Alarm sommerhusalarm

Brandsikring af sommerhuset med en sommerhus-alarm

Brandsikring af sommerhuset er vigtigt – og desuden lovpligtigt i forhold til brandsikring af småhuse. Det er især vigtigt i sommerhalvåret, hvor I befinder jer meget i huset. For at give den bedste brandsikring har vi udviklet en brandalarm, som fortæller vores vagtcentral, hvilket rum i dit sommerhus, der er opstået brand i. Vores alarmoperatør modtager alarmen med det samme og vil via tovejskommunikationen i din portal guide dig og din familie sikkert ud af sommerhuset, mens brandvæsnet samtidigt bliver alarmeret.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde den bedste sommerhusalarm til dig og få et tilbud.

Vandalarm til sommerhus

Vandalarm til sommerhus

En alarm i sommerhuset advarer om vandskader

Har du planer om at benytte sommerhuset om vinteren og derfor ikke lukker for vandet, kan det være en god idé at tilføje en vandalarm til din sommerhus-alarm. I vinterhalvåret kan vand i vandrør nemlig resultere i frostsprængte vandrør, som kan forårsage vandskader i dit sommerhus. En vandalarm til din sommerhus-alarm vil advare om vandlæk, så du er på forkant med store vandskader og efterfølgende dyre renoveringer. Sæt din sommerhus-alarm op i din alarm app, og få besked med det samme, der bliver registreret vand

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook