Privatalarm til hjemmet

En privatalarm til hjemmet giver dig og din familie den største tryghed. En privatalarm giver dig overvågning døgnet rundt og giver den bedste beskyttelse til hjemmet. En privatalarm kan både bruges i private hjem og sommerhuse og sikrer dig mod indbrud og brand.

Privatalarmen sikrer dit hjem, både når du er hjemme, og når du er ude. Frygten for at få ubudne gæster er forfærdelig, og tanken om at miste sine værdifulde ting giver en følelse af afmagt og ubehag.

Danmark er et af de lande i Europa, der er allerhårdest ramt af indbrud i private hjem, og en af måderne at ændre den statistik på er ved udbredelsen af privatalarmer.

Vil du høre mere om privatalarmer?

Tag alarmtesten nedenfor, så ringer vi dig op og tager en snak med dig om vores privatalarmer. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Falck privatalarm

Falck Alarms privatalarm

Hvordan fungerer vores privatalarmer?

Med en privatalarm fra Falck Alarm får du sikkerhed og tryghed i høj kvalitet, så du kan føle dig tryg og sikker i dit hjem. De fleste produkter er udviklet i et lækkert, trådløst design, der passer ind i et dansk hjem.

Vibrationsdetektorerne aktiverer privatalarmen, hvis en ubuden gæst forsøger at trænge ind gennem et vindue eller en dør. Privatalarmen vil forskrække tyven og fange dine naboers opmærksomhed. Dermed kan indbruddet afværges, inden tyven kommer helt indenfor.

Fotosensoren tager billeder af dit hjem, lige så snart alarmen bliver aktiveret. Med det samme modtager kontrolcentralen billederne, så alarmoperatørerne kan verificere, om der er tale om en fejlalarm, eller om tyven er fortsat indenfor.

Har du tilvalgt indendørs og udendørs videoovervågning og røgkanon, sender privatalarmen også videoer til vagtcentralen og aktiverer tågesikringen.

Derudover kan du vælge at udvide din alarmpakke med eksempelvis features som SmartPlug, der gør det muligt at styre belysning og elektroniske apparater mobilen og programmere lyset til at tænde, når alarmen går. Du kan også tilvælge Night Control, der fungerer både som en fjernbetjening til privatalarmen og en nødkaldsenhed, hvor du med et enkelt tryk kan sende et alarmsignal til vagtcentralen.

Med Falck Alarms privatalarmer medfølger altid røgalarmer, der, foruden at aktivere alarmen i hjemmet, også sender besked til vagtcentralen, hvis de registrerer røg eller brand. På den måde kan vagtcentralen hurtigt og effektivt alarmere brandvæsnet. Det er en kæmpe fordel, f.eks. i de tilfælde hvor der opstår brand, når der ikke er nogen hjemme. Med forbindelsen til vagtcentralen sparer du vigtige minutter, så skader i hjemmet begrænses betydeligt. Røgalarmerne er forbundet med hinanden – på den måde bliver hele huset advaret, såfremt der er opstået brand i et enkelt rum.

Med Falck Alarm appen får du den hurtigste adgang til privatalarmen, og du kan med enkelte tryk både til- og frakoble alarmen. Dermed er du konstant i kontrol over dit alarmsystem, og du kan altid følge med i hjemmets tilstand.

Hør mere om Falck Alarms privatalarmer i videoen herover.

Dit forsikringsselskab kan kræve privatalarm

Der kan være situationer, hvor dit forsikringsselskab kan kræve, at du opsætter en privatalarm. Det kan f.eks. være, hvis du har så mange værdigenstande i din bolig, at det vil være uansvarligt ikke at have en privatalarm. I sådanne tilfælde kan du risikere ikke at være erstatningsberettiget, hvis du ikke har en privatalarm. Husk, at det at have en privatalarm i hjemmet også ofte udløser en billigere indboforsikring. Spørg dit forsikringsselskab, hvor høj besparelsen er hos dem.

En privatalarm fra Falck Alarm sikrer ikke blot dit hjem mod ubudne gæster. Det stiller dig også stærkere i forsikringssager og giver dig og din familie både øget tryghed og sikkerhed.

Klik på knappen herunder og tag vores alarmtest, hvor du kan finde den bedste privatalarm til dig og få et tilbud.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook