Falck Alarm - pris?

Leder du efter Falck Alarms alarmsystem-priser, så er Falck Alarm særlig i den forstand, at vi ikke har faste alarmpriser. En af grundene til det er, at alle vores alarmer bliver solgt som en del af et alarmsystem. Dit nye alarmsystem bliver tilpasset til netop dit hjem, hvilket gør, at vi ikke sælger én løsning, der gælder for alle.

Prisen på alarmsystemet er naturligvis en væsentlig faktor, når man skal beslutte sig for, hvilket system man skal vælge. Men sikkerhed og pålidelighed er de vigtigste faktorer, og derfor er det så uhyre vigtigt, at alarmsystemet skræddersyes til den enkelte kunde. Vores professionelle installatører vil vurdere sikringsbehovet for din bolig, hvor alarm-prisen sættes herefter. Og derfor vil du også meget sjældent opleve priskrig og dump af priserne på alarmmarkedet, da priserne er så individuelle.

Alarm-priser fra Falck Alarm afhænger blandt andet af:

  • Boligens størrelse
  • Boligens indretning
  • Udendørsarealet (er boligen lettilgængelig, ligger den afskærmet osv.)
  • Indbrudsraten i området
  • Det ønskede sikkerhedsniveau
  • Abonnementet

Vil du vide mere om prisen på et Falck Alarm alarmsystem?

Tag alarmtesten nedenfor, så ringer vi dig op og tager en snak med dig om vores alarmer og priser. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Priser på alarm

Husk, at du får op til 7.200 kr. i fradrag i prisen på din tyverialarm!

Gør din alarm-pris mere attraktiv med regeringens håndværkerfradrag, der nu også kan benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du op til 7.200 kr. i fradrag, når du vælger et system fra Falck Alarm.

Alarmprisen afhænger af dit alarmbehov

Prisen på en Falck Alarm afhænger af den alarmløsning, du vælger til dit hjem - derfor finder du ikke en prisliste på vores systemer eller en vejledende, gennemsnitlig pris her på hjemmesiden. Alarm-priserne varierer nemlig i forhold til dit sikkerhedsbehov.

Som standard følger der altid nedenstående med i tyverialarm-prisen for din bolig:

Inden vi kan give dig en alarm-pris, har vi brug for at vide mere om dit hjem og dine behov. Vi rådgiver dig gerne om den bedste tyverisikring og giver dig en alarm-pris, når vi har vurderet dit hjem og dine behov. Det er helt uforpligtigende at tage en snak med os. Du kan ringe til os på 70 33 03 33, så vi kan tale nærmere om din alarm-pris.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook