Alarm til hus

Med omtrent 25.000 indbrud årligt i Danmark, er det forståeligt, hvis du ønsker at få en alarm i huset. Hos Falck Alarm er vores ønske, at du føler dig tryg i dit eget hus. Derfor stræber vi efter at levere de bedste alarmsystemer på markedet, så du er bedst muligt sikret mod indbrud. Vi udvikler og optimerer konstant vores husalarmer og andre alarm-komponenter, så de lever op til sikkerhedsbehovet og efterspørgslen på det danske marked.

Er du nysgerrig på husalarmer?

Tag alarmtesten nedenfor, så ringer vi dig op og tager en snak med dig om vores husalarmer. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Hus-alarm med kamera

Alle vores husalarmer har et indbygget kamera. Dette kamera vil tage en række billeder, hvis din alarm går i gang. Billederne sendes til vores døgnbemandede vagtcentral, som straks kan se årsagen til alarmen. Har du ubudne gæster på besøg, vil alarmoperatøren sende vagt til dit hus og alarmere politiet. Med et hus-alarmsystem fra Falck Alarm er vagtudrykning altid gratis - det er blot én af de mange fordele, du får hos os. Din husalarm er samtidigt udstyret med en bevægelsessensor, som vil registrere, hvis nogen befinder sig i dit hus når din husalarm er tilkoblet.

En husalarm er en effektiv beskyttelse mod indbrud

Husalarmer har en stor præventiv effekt. Indbrudstyvene ved godt, at vagtcentralen alarmeres øjeblikkeligt, og at politi og vagt er på vej, allerede inden de kommer helt ind i huset. Med Falck Alarms skalsikring vil din husalarm blive aktiveret, allerede når indbrudstyven piller ved dit vindue.

Falck Alarms husalarm

Falck Alarms husalarm

Skræddersy din husalarm for optimal beskyttelse

Alle huse er forskellige, og derfor tilpasser vi vores husalarmer til den enkelte kunde. Som udgangspunkt har vi udviklet 3 pakkeløsninger, som kan tilpasses efter dine behov bl.a. med videoovervågning og røgkanon. Er du i tvivl om, hvilken husalarm der passer til dit hus, kan du tage en hurtigog uforpligtende test, og få et gratis sikkerhedstjek. Så kommer vi forbi og foretager en grundig gennemgang af dit hus, så du får en husalarm, der er skræddersyet lige præcist til dit hus.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde den bedste husalarm til dig og få et tilbud.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook