Alarm til hjemmet

Med en hjemmealarm kan du sikre dit hjem mod indbrud. Er uheldet ude, og du får besøg af ubudne gæster, vil din alarm straks gå i gang og sende signal til vores alarmoperatører, der straks alarmerer politiet og sender en vagt til dit hjem. Når du køber et alarmsystem hos Falck Alarm, medfølger der altid alarmskilte. Skiltene i sig selv har stor præventiv effekt, og indbrudstyve går langt uden om boliger der har hjemmealarmer med abonnement, hvilket tyven opdager via skiltning.

Er du nysgerrig på hjemmealarmer?

Tag alarmtesten nedenfor, så ringer vi dig op og tager en snak med dig om vores hjemmealarmer. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Professionel opsætning af din hjemmealarm

Hos Falck Alarm kommer en professionel installatør ud og opsætter og installerer din hjemmealarm. På denne måde kan både du og vi sikre os, at hjemmealarmen er installeret korrekt og virker efter hensigten. Vores installatør vil gennemgå funktionerne i din nye tyverialarm med dig, så du er klar til at betjene den.

Fjernstyr din alarm til hjemmet

Du kan fjernstyre hjemmet via din alarm app, uanset hvor du befinder dig i verden. Afhængigt af komponenterne i dit hjemmealarmsyste, kan du fjernstyre alt fra din alarm til dine lamper og andre elektroniske apparater via din app.

Falck hjemmealarm

Falck Alarms hjemmealarm

Skræddersyede alarmer til hjemmet

Vores alarmer til hjemmet giver dig det bedste udgangspunkt til tyverisikring af dit hjem. Men ingen hjem er ens, og derfor sammensætter vi hjemmealarmen, så den passer specifikt til dig og dit hjem.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde den bedste hjemmealarm til dig og få et tilbud.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook