Hvad er en GSM-alarm?

Falck Alarms systemer kommunikerer via både bredbånd og GSM, hvilket er den sikreste løsning inden for alarmsystemer.

En GSM-alarm er en trådløs alarm, der opererer med en trådløs forbindelse, som sikrer kommunikation mellem dig og vagtcentralen via mobilnettet. GSM står for Global System for Mobile Communication og er den mest udbredte form for telefoni.
Der findes som udgangspunkt tre forskellige måder, hvorpå et alarmsystem kan kommunikere med en vagtcentral. Det kan enten ske via fastnettelefoni, internetforbindelse eller mobilnettet (GSM). GSM-alarmerne kommunikerer via mobilnetværket, og derfor er de sikret på den bedst tænkelige måde både i forhold til hacking og almen sabotage, som hvis tyven vil klippe telefonledningen over for at frakoble din alarm. I de tilfælde udgør GSM-netværket en ekstra sikkerhedsforanstaltning, og det betyder blot øget sikkerhed for dig og din familie.

Er du nysgerrig på GSM-alarmer?

Tag alarmtesten nedenfor, så ringer vi dig op og tager en snak med dig om vores GSM-alarmer. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Hvorfor vælge en GSM-alarm med kamera?

En GSM-alarm indeholder et GSM-modul, som er det, der skaber forbindelsen til mobilnettet. Det er dette modul, der gør det muligt for dig at kommunikere med din alarm fra din smartphone, tablet eller computer. Det er samtidig også GSM-modulet, der skaber den konstante forbindelse mellem din GSM-alarm og vores døgnbemandede vagtcentral.

Hos Falck Alarm får du en GSM-alarm med fotosensor med i dit abonnement. Grundet GSM-styringen har du altid forbindelse til dit kamera, og du kan et billede via din Falck Alarm app, når alarmen er slået til. Med en GSM-alarm med kamera modtager vagtcentralen en række billeder, hvis din GSM-alarm skulle gå i gang. Hermed kan vagtcentralen hurtigt vurdere situationen og sende en vagt samt kontakte politi eller brandvæsen eller dig selv, såfremt der er tale om falsk alarm.

Vores GSM-alarmer med kamera tager billeder i høj opløsning i både lys og mørke takket være den indbyggede blitz. Får du indbrud om natten, er blitzen også medvirkende til at skræmme indbrudstyven væk.

Dit privatliv vil altid være fuldstændig sikret, da det kun er dig selv, der har adgang til din GSM-alarm med kamera. Vores døgnbemandede vagtcentral vil kun modtage billeder i tilfælde af, at din GSM-alarm går i gang.

app til GSM alarm

Styr din GSM-alarm med Falck Alarms app

Falck Alarms GSM-alarm

Falck Alarms GSM-alarm

Simkort til alarm

Med en GSM-alarm kan du indstille selvvalgte kontaktpersoner, som vagtcentralen skal tage kontakt til, hvis din GSM-alarm går i gang, og du selv f.eks. er ude at rejse. Vi anbefaler, at du vælger kontaktpersoner, som bor i nærheden og dermed hurtigt kan kigge forbi dit hus og møde den vagt, som vi sender til stedet, hvis alarmen går. Måden, din GSM-alarm kommunikerer med vagtcentralen på, er ligesom med en mobiltelefon. Ligesom du har et simkort til din mobil, som sikrer dig kommunikation via mobilnettet, har du et simkort til alarmen. Når du tegner et abonnement hos Falck Alarm med en GSM-alarm, følger der altid et simkort med.

Det betyder, at du altid har mulighed for at benytte din GSM-alarm på den mest optimale facon.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde den bedste GSM-alarm til dig og få et tilbud.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook