alarmer til erhverv

Vagtservice til erhvervsalarmer

Alarm til erhverv

Med en erhvervsalarm fra Falck Alarm passer vi godt på din virksomhed, når du og dine medarbejdere ikke er til stede. Vi rådgiver dig om at sammensætte en alarmpakke, som passer til din virksomheds risiko for indbrud.

Falck Alarm er eksperter i at forebygge indbrud. Vi har vagter over hele landet – så hvis din erhvervsalarm går, rykker vi hurtigt ud døgnet rundt.

Alarmsystem erhverv

Antallet af indbrud i virksomheder er heldigvis faldet 50 % de seneste 7 år. Har du endnu ikke en erhvervsalarm installeret i din virksomhed, er det en god idé at få det gjort. En erhvervsalarm har nemlig stor præventiv effekt mod indbrud i virksomheder.

Vil du høre mere om vores alarmer til erhverv eller have et uforpligtende tilbud, kan du tage nedenstående alarmtest - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Sikring af butik med butiksalarm

Har din butik stor risiko for hærværk og indbrud, kan du med fordel installere en butiksalarm med videoovervågning. Videoovervågningen er et effektivt redskab til at skræmme gerningsmændene væk døgnet rundt og hjælpe politiet i deres opklaring. Samtidigt kan du holde opsyn med din butik live fra din pc eller vores app til din smartphone. Kameraet har en høj opløsning, og tager derfor knivskarpe billeder. Hermed kan du få et detaljeret billede af gerningsmændene.

Tilpas din erhvervsalarm til virksomhedens behov

Hos Falck Alarm finder du alarmer til erhverv til sikring af små og mellemstore virksomheder. Vores erhvervsalarmer dækker op til og med forsikringskrav 40. Vi har to grundpakker til erhvervsalarmer, som du kan tilpasse og udvide, så den passer til din virksomheds risikofaktor og sikkerhedskrav. Vi har et bredt udvalg af professionelt udstyr, som du kan tilkøbe ud fra dine behov.

Med vores erhvervsalarmer får du som minimum:

  • Døgnovervågning fra politigodkendt kontrolcentral
  • Vagtudrykning
  • Nem betjening via app
  • Skræddersyet løsning til netop din virksomhed
  • Mulighed for bl.a. adgangskontrol, tågekanon, overfaldstryk mv.

Vil du høre mere om vores alarmer til erhverv eller have et uforpligtende tilbud, kan du tage alarmtesten her på siden - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Udvid din erhvervsalarm med en tågekanon

En tågekanon i din virksomhed kan blænde tyvene.

Tyve kan på få minutter rydde din virksomhed for værdier. En tågekanon skyder røg ud i rummet, som på få sekunder fordeler sig ud i alle rummets hjørner fra gulv til loft. Tyvene bliver blændet af tågen, så de hverken kan finde hen til værdierne i din virksomhed eller flygte.

Tågen er helt tør og uskadelig for mennesker, dyr, elektronik og inventar. Du kan vælge flere forskellige varianter af tågekanonen, så den tilpasses dine rum og lokalers størrelse i din virksomhed.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Trustpilot-anmeldelser

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm