Boligalarm

Vil du sikre din bolig, både når du er på farten, og når du er hjemme? Falck Alarm har et godt kvalitetstestet udvalg af boligalarmer, der øger sikkerheden i din bolig og skaber tryghed for dig og din familie. Alle vores boligalarmer indeholder GSM, hvilket betyder, at alle dele af alarmsystemet kommunikerer med hinanden. Samtidigt betyder det, at du via din smartphone altid har forbindelse til din boligalarm.

Er du nysgerrig på boligalarmer?

Tag alarmtesten nedenfor, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores bolig-alarmer. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Find den rette boligalarm

Ikke to hjem er ens, derfor kan du tilpasse din boligalarm, så den opfylder netop dit og dit hus’ behov. Vi har som udgangspunkt tre boligalarm-grundpakker, som kan tilpasses efter boligstørrelse og behov. Ens for alle boligalarmer er, at de straks sender besked til vores døgnbemandede vagtcentral, som alarmerer politiet og sender en vagt i tilfælde af indbrud. Alle boligalarmer indeholder også en fotosensor, som tager en række billeder, hvis din alarm går. Hermed kan vagtcentralen hurtigt danne sig et overblik over situationen og handle hurtigt herefter. Skulle det være en tyv der har sat alarmen i gang, vil vores alarmoperatør tale til tyven gennem vores portal. Her vil alarmoperatøren fortælle tyven, at vi har billeder af ham, og at politi og vagt er på vej.

Boligalarmer holder tyvene væk

Med gennemsnitligt 80 indbrud om dagen i Danmark, er det forståeligt, hvis du ønsker at sikre dit hjem med en boligalarm. En boligalarm med abonnement har nemlig en stor præventiv effekt. De fleste indbrudstyve går langt udenom boliger med alarm, der overvåges af en døgnbemandet vagtcentral. Vores boligalarmer indeholder intelligente vibrationsdetektorer til skalsikring. Det betyder, at boligalarmen reagerer allerede, hvis nogen piller ved et vindue. Hermed skræmmer du tyven væk, allerede inden han er inde i dit hjem.

Falck boligalarm

Falck Alarms boligalarm

Alarm til din bolig – for den bedste tyverisikring

Hver femte indbrud begås, når nogen er hjemme i boligen. Selvom der sjældent begås vold i forbindelse med et indbrud, er risikoen og frygten der stadig. Hos Falck Alarm arbejder vi for, at du kan være tryg i dit eget hjem. Derfor har vi udstyret vores boligalarmer med en overfaldsalarm. Med ét tryk har du direkte kontakt til vores døgnbemandede vagtcentral. Skulle du være i den uheldige situation at få ubudne gæster på besøg, mens du ligger og sover, kan du hurtigt komme i kontakt med vores professionelle alarmoperatører. Overfaldsalarmen kan også hjælpe dig, hvis du får et ildebefindende, så du hurtigt kan få fat i hjælp.

Klik på knappen herunder for at tage vores alarmtest, hvor du kan finde den bedste boligalarm til dig og få et tilbud.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook