En alarm giver dig tryghed og sikkerhed i hjemmet

Vores alarmsystemer afgiver alarm i tilfælde af indbrud eller brand i hjemmet. En alarm gør det som sådan ikke vanskeligere for en indbrudstyv at komme ind i dit hjem. Til det skal du i stedet kigge på mekanisk sikring af dine døre og vinduer. Men den trådløse vindues- og dørsikring fra Falck Alarm aktiverer alarmen allerede idet, at indbrudstyven piller ved dit vindue. På den måde tiltrækker alarmen opmærksomhed fra naboer og sender besked til vores døgnbemandede vagtcentral, som sender en vagt med det samme ved verificeret indbrud og alarmerer politiet. Fortsætter indbrudstyven ind i hjemmet, vil fotosensoren og eventuel videoovervågning tage billeder og videoer af ham, som også videregives med det samme til politiet. Det stresser indbrudstyven under indbrudsforsøget, og det øger chancen for, at han opgiver indbruddet, væsentligt.

Har du også tilvalgt røgkanon, aktiverer alarmoperatøren også den for at tvinge tyven ud af hjemmet igen.

Hør mere om vores alarm

Tag alarmtesten her på siden, så ringer vi op og tager en snak med dig om vores ledningsfri alarmer. Det er helt uforpligtende.

Du kan også ringe til os på 70 33 03 33.

Alarmer til alle behov

Hos Falck Alarm finder du indbrudsalarmer, hvortil du kan vælge forskellige alarm-komponenter. Det er bevist, at tyve har stor respekt for alarmer med abonnement, fordi hjemmet konstant er overvåget. Og det giver derfor den højeste indbrudssikring, når alarmen er tilkoblet en professionel vagtcentral.

Når du vælger alarm uden abonnement, er der ikke andre end dig selv, der holder øje med hjemmet. Det betyder, at du kan risikere at modtage en alarm om indbrud, mens du er langt væk hjemmefra, uden at kunne gøre noget. Du kan naturligvis bede naboen om at reagere ved alarm, men det er ikke alle naboer, der vil have lyst til at skulle gå ind og konfrontere en tyv i et igangværende indbrud. Har du en alarm med abonnement, kommer der i stedet en professionel vagt, ligesom politiet også bliver alarmeret.

I Danmark sker der hver dag i gennemsnit 80 indbrud. Vi har en af de højeste indbrudsrater i hele Europa. Med en alarm kan du sikre dit hjem mod indbrud. Vi har Nordens mest populære og bedste alarm til hjemmet og er eksperter i alarmer.

Falck Alarm mod indbrud

Flere og flere vælger alarm

Alarmer i private hjem bliver mere og mere almindelige i Danmark. Selvom indbrudsraten i Danmark heldigvis er faldende, er vi fortsat det land i Europa med allerflest indbrud i private hjem pr. indbygger. Og derfor er alarmer blevet langt mere udbredte, end de var for bare 5 år siden. Vi er nemlig blevet bedre til at skæve til, hvad man gør i udlandet for at sikre sig mod indbrud.

Der er især to ting, hvor vi adskiller os fra andre lande. Det er graden af mekanisk indbrudssikring og brugen af alarmer.

I udlandet er boligerne generelt ofte sikret på en måde, så de er sværere at bryde ind i. Det kan f.eks. være ved hjælp af høje mure omkring grunden, tremmer for kældervinduerne, store tunge sikkerhedsdøre osv. Det er tiltag, der for mange danskere virker voldsomt, da vi slet ikke er vant til den kultur. Den danske kultur udspringer i høj grad af tillid. Og den tillid har gjort, at vi ikke på samme måde har tradition for at ”barrikadere” vores hjem.

Men med det høje indbrudsniveau bør vi blive bedre til det. Ikke nødvendigvis i samme omfang som i udlandet. Men vi bør fokusere mere på mekanisk indbrudssikring i form af vinduessikring og dørsikring. Det kan f.eks. være vindueshasper, stålrammer, sikkerhedslåse osv. Jo sværere det er for en tyv at bryde ind, jo større sandsynlighed er der for, at han giver meget hurtigt op eller slet ikke forsøger. Et indbrud skal kunne foretages hurtigt og uden for meget besvær.

En anden ting, som er langt mere udbredt i udlandet, er alarmer. På samme måde som en indbo- og husforsikring er en naturlig selvfølge her i landet, når man køber hus, er det i andre lande ofte en lige så stor selvfølge at få installeret alarm, når man flytter i en ny bolig. Det er det, fordi alarmer er rigtig effektive imod indbrud. En undersøgelse har vist, at vores kunder har 73 % lavere risiko for indbrud. Det skyldes bl.a., at vores alarm er både kendt og berygtet blandt indbrudstyvene.

Tyvene ved, at de ved et system fra Falck Alarm bliver opdaget, så snart de begynder at bryde ind. Altså med det samme, at de bevæger brækjernet i vinduesrammen, eller at de giver døren et hårdt skub. Med vores alarm følger nemlig følsomme vibrationssensorer, der monteres på døre og vinduer. Registrerer sensorerne beveægelser, går alarmen i gang, og et signal sendes til vores vagtcentral. Fortsætter indbrudstyven alligevel indenfor, tages der billeder af ham, som også sendes til vagtcentralen. Her verificerer alarmoperatøren indbruddet, og sender en vagt afsted til adressen og alarmerer politiet.

Klik på knappen herunder for at teste, hvilken alarm der er bedst til dig, og få et tilbud:

Hør mere om vores alarmer i videoen her:

Alarm mod brand

Vores alarmer beskytter ikke kun mod indbrud

Med en løsning fra Falck Alarm medfølger også altid trådløse røgalarmer. Det er trådløse alarmer, der også er opkoblet til vagtcentralen. Hvis de registrerer røg eller brand, tilkalder vagtventralen brandvæsenet for dig. Det er en fordel, uanset om du er ude eller hjemme.

En intelligent alarm giver dig ekstra vigtige minutter til at reagere i. Røgudvikling er rigtig farligt, da det kan resultere i røgforgiftning og permanente organskader. Det er ikke altid, at man vågner ved lugten af røg eller lyden af en brand, og hvis man gør, er det sjældent i tide. Med en alarm, som detekterer røgen med det samme, inden det udvikler sig til brand, får du ekstra minutter til at samle familien og forlade hjemmet, inden det er for sent.

Vi anbefaler, at du som minimum installerer en trådløs alarm på hver etage, men du bør faktisk have en alarm i hvert rum. Med en alarm i hvert rum er du sikker på, at alle i huset hører alarmen, for alle alarmerne aktiveres samtidigt, hvis blot den ene registrerer røg. Har du kun én alarm installeret i hjemmet, kan der gå lang tid før røgen når til røgalarmen, og du mister derfor dyrebare minutter.

En indbrudsalarm er første skridt mod et sikkert hjem

Alle vores indbrudsalarmer har en indbygget fotosensor. Når din alarm går, vil sensoren blive aktiveret og tage en serie billeder og sende dem til vores vagtcentral. Alarmoperatøren har dermed det bedste grundlag for at vurdere, hvorvidt vi skal sende en vagt og alarmere politiet/brandvæsenet eller blot kontakte dig, hvis alarmen gik ved en fejl. Der bliver kun taget billeder hvis alarmen går, så dit privatliv er fuldstændig sikret.

Med portalen fra Falck Alarm kan vagtcentralen tale ud i hjemmet, og på den måde skræmme tyven og fortælle ham, at vi har billeder til bevisførelse og at politi og vagt er på vej.

Styr dine alarmer og hjemmet via mobilen

For at sikre at din alarm installeres korrekt og virker efter hensigten, opsættes den af en professionel sikkerhedskonsulent, så du behøver ikke bekymre dig om indstillinger og funktionalitet. Når alarmen er opsat, kan du styre den direkte fra din smartphone, tablet og computer. Stort set alle vores produkter er trådløse, så du slipper for at have ledninger hængende.

Med Falck Alarm appen kan du bl.a. til- og frakoble din trådløse alarm og tage billeder via din fotosensor, så du kan tjekke, at alt er, som det skal være, derhjemme.

Det siger kunderne om Falck Alarm by Verisure A/S:

Kontakt Falck Alarm

Falck Alarm by Verisure A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup
CVR-nr.: 38049380
Salg: 70 33 03 33
Kundeservice: 70 33 11 11

Falck Alarm

Følg Falck Alarm

Falck Facebook